Opret ny bruger

Uncharted: Drake's Fortune

PEGI aldersmærking: 16+
Udvikler:    Naughty Dog
Udgiver:    SCEE
Genre:    Action
Udgivelse:    5. december 2007
Platform: PS3
Uncharted: Drake's Fortune screenshotUncharted: Drake's Fortune screenshotUncharted: Drake's Fortune screenshotUncharted: Drake's Fortune screenshot
Genveje: OverblikNyhederAnmeldelseScreenshots ▪ Trailer ▪ Snydekoder ▪ Køb
Uncharted: Drake's Fortune PS3 packshot
9/10PS3 anmeldelse
Naughty Dog har meget at prale af, og det er da også grundet et overbevisende CV, at utallige indehavere af PlayStation 3 ser frem til netop Uncharted Drake\'s Fortune, som er udset til at blive Sonys helt store titel anno 2007.

Udviklet af spilfirmaet, der stod bag storhits som Crash Bandicoot og Jak & Daxter til PlayStation og PlayStation 2, Naughty Dog Inc. Uncharted: Drake's Fortune er det første spil i en ny serie, der leverer action og eventyr i højt tempo, udviklet eksklusivt til PLAYSTATION 3.Uncharted: Drake's Fortune presser de umådelige kræfter i PS3-systemet til det yderste, og vil imponere spillerne med dets realistiske figurer og fotorealistiske omgivelser. Naughty Dog arbejder videre på deres legendariske evne til sublim historiefortælling, og har formet en detaljeret historie, der vil holde spillerne hen i det uvisse lige til det sidste.Uncharted: Drake's Fortune fører spillerne ind i en verden fyldt med realisme og uventede drejninger. Den fejlbehæftede helt, Nathan Drake, bliver bragt til live ved hjælp af PS3-systemets avancerede teknik, og har mere karakter og personlighed end i noget computerspil tidligere.


  • Lås gåderne og mysterierne for at for at finde en glemt ø, som ifølge menigmand aldrig har eksisteret.
  • Avancerede animationsteknikker giver Nathan mulighed for at skifte flydende mellem handlinger og opnå en helt ny grad af troværdighed og realisme.
  • Udforsk eksotiske steder og rejs gennem tætbevoksede jungler og spektakulære ruiner, der er over 400 år gamle.