Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 12+

PlayStation Move Heroes /PS3

Udvikler: | Udgiver: SCEE | Genre: Action, Adventure | Udgivelse: 23. marts '11

PlayStation Move Heroes

Også kendt som; Heroes on the Move (arbejdstitel)
PlayStation Move Heroes screenshotPlayStation Move Heroes screenshotPlayStation Move Heroes screenshotPlayStation Move Heroes screenshot
Genveje: OverblikNyhederAnmeldelseScreenshots ▪ Trailer ▪ Snydekoder ▪ Køb
PlayStation Move Heroes PS3 packshot
4/10PS3 anmeldelse
Tre ikoniske par samles i et intergalaktisk spil, der vil belønne den bedste med status som universets største, men som om det var nødvendigt med PS2-trilogier bag sig.

Seks legendariske helte slutter sig sammen i et intergalaktisk eventyr.

 • Udforsk landskaber fra Ratchet & Clank, Jak & Daxter og Sly Raccoon, smeltet sammen til dette PlayStation Move bevægelses-controller eventyr.
 • Bland dine favoritfigurer inklusive Ratchet, Clank, Jak, Daxter, Sly og Bentley for at skabe dit eget superhold af PlayStation helte.
 • Brug et arsenal af supervåben til at besejre dine mystiske og skurkagtige fjender.Historie - Seks legendariske helte
PlayStations største ikoner slår sig for første gang sammen i PlayStation Move Heroes – et uforglemmeligt eventyr til PlayStation 3, hvor de seks bliver ført sammen under mystiske omstændigheder.

Ratchet og Clank ser den knusende, metalliske død lige i øjnene, da en gigantisk Deathbot gør sig klar til at trampe den dynamiske duo ind i den næste eksistensform. Jak og Daxter kæmper desperat for at genvinde kontrollen over deres zoomer, som en ond overherre har overtaget. Og i Paris er Sly og Bentley midt i deres seneste kup ved at bukke under for verdens mest avancerede sikkerhedssystem.

Pludseligt og samtidigt bliver alle seks hevet ud af dødens kløer af en dristig duo: Gleeber og Lunk – arrangørerne bag de første årlige inter-universelle lege. De seks superstjerner bliver hevet ind på scenen som hovedattraktionen i en række ondsindede minispil – om end Gleeber og Lunks sande intentioner aldrig når til andet end rygteniveau...

Grib de muligheder, PlayStation Move tilbyder, og kast dig ud i PlayStation Move Heroes til PlayStation 3. Her kan du opleve nogle af de største helte fra PlayStation på en helt ny måde – og nå til bunds i det særeste eventyr, de til dato har begivet sig ud på.

Figurer - "De til alle tider mest fantastiske helte"
Har du nogensinde overvejet, hvad PlayStations største stjerner kunne opnå, hvis de arbejdede sammen? I PlayStation Move Heroes får du svaret, når du pludselig står midt i deres største eventyr.

Uanset hvilken spilfilosofi du hælder til, har vi en helt, der passer til. Ratchet – højtflyvende mekaniker fra planeten Fastoon – er fantastisk god til at slippe fri af selv de mest trængte situationer med sin trofaste omniskruenøgle. Sammen med Clank, hans opfindsomme robotven med en dingenot til ethvert problem, er Ratchet skoleeksemplet på ukueligt gå-på-mod.

Jak og Daxter er ligeledes frygtløse opdagelsesrejsende, der er vant til at overvinde alle odds. Kække replikker falder hurtigere og hårdere end næveslagene fra Jak – du får varmen af at overvinde forhindringerne med Jaks charme.

Den tredje duo i trioen er Sly, den snu vaskebjørn med galaksens længste fingre, og hans trofaste ven, skildpadden Bentley. Denne adrenalinkrævende scene er langt fra de skyggefulde muséer, sikkerhedssystemer og laserstråler, som de plejer at omgå med lethed.

Bliv din yndlingshelt for en dag, før ham op på sejrspodiet, og nyd det unikke møde mellem omtanke og hurtig handling i PlayStation Move Heroes til PlayStation 3.

Gameplay - Tag hånd om din skæbne
Helt tåbeligt glemte arrangørerne af de første årlige inter-universelle lege, Gleeber og Lunk, at tage højde for to faktorer, før de smed stridsøksen: Hvor uforligneligt determineret denne gruppe af legender er og dig – bevæbnet med en PlayStation Move-bevægelsescontroller.

Sindrige udfordringer er blevet lagt ud rundt omkring i Jak og Daxters Haven City, Ratchet og Clanks Metropolis City, Sly og Bentleys Paris samt i det mystiske Gleebertopia. Du overlever ved at redde Whibblere – harmløse rumvæsener, der bliver brugt som madding for heltene. Jo flere du redder, jo flere medaljer vinder du. Hvordan? Med PlayStation Move:

 • Du skal bowle dig vej gennem banerne med en superladt kugle for at smadre eksploderende kasser, turboboosts og ikke mindst Whibblerbure.
 • Brug tyvens pisk, når du trænger til et svirp – vip med håndleddet for at svirpe ud efter horderne af robotsoldater.
 • Skyd løs – der er tonsvis af mekaniske fjender, der insisterer på at forhindre dig i at redde Whibblere.
 • Med din helt særlige disk, der kan nå de fjerneste afkroge af universet, kan du indsamle krystaller og skære de svævende Whibblerfængsler ned.
 • Din opgave er at knuse, skære og pulverisere fjender med Jaks hammer, Ratchets omniskruenøgle og Slys stok.PlayStation Move Heroes er med sit væld af samlegenstande, universets nok mest potente specialangreb og holdspil, hvor du kan spille sammen med en ven, uendeligt underholdende. Din PlayStation 3 har aldrig set noget lignende!

Spil overblik

PEGI aldersmærkning
 • Titel
  PlayStation Move Heroes
 • Udvikler
  Nihilistic Software
 • Udgiver
  SCEE
 • Genre
  Action
 • Platform
  PS3
 • Releasedato
  23. marts 2011
 • Genveje
  Nyheder, Screenshots
 • Anmeldelse
  4/10