Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 7+

Lips: Number One Hits /X360

Udvikler: | Udgiver: Microsoft | Genre: Musik | Udgivelse: 23. oktober '09

Lips: Number One Hits

Genveje: OverblikNyheder ▪ Anmeldelse ▪ Screenshots ▪ Trailer ▪ Snydekoder ▪ Køb
Lips: Number One Hits X360 packshot

Hold gang i festen med "Lips: Number One Hits", den seneste tilføjelse til "Lips"-franchisen kun til Xbox 360. "Lips: Number One Hits" byder på megahit som f.eks. Coldplays "Viva La Vida", Rihannas "Disturbia", MC Hammers "U Cant Touch This", Timbalands "Apologize" featuring OneRepublic og Culture Clubs "Karma Chameleon", som har prydet førstepladserne på alverdens hitlister, og som slutter sig til det enorme bibliotek af numre, der allerede er tilgængelige.Der kommer regelmæssigt endnu flere numre fra alle genrer på Xbox LIVE, så det har aldrig været lettere at efterligne din yndlingssanger. Den trådløse Xbox 360-mikrofon, der følger med til "Lips", er kompatibel med vigtige tredjeparts musiktitler, der udkommer til efteråret, hvorved "Lips" etablerer sig som den ultimative, spontane igangsætter, når der skal være "sang i den".Keiichi Yano, den anerkendte udvikler bag en række af branchens mest elskede rytmespil, fortsætter med at levere sin vision af fælles og social musikalsk underholdning til "Lips"-franchisen. "Lips: Number One Hits" er pakket med den interaktive, bevægelsesfølsomme trådløse mikrofon, der hjælper dig med at rocke hele natten, og som tilskynder spillerne til være med på noderne sammen med venner og familie.


  • Interaktiv, bevægelsesfølsom trådløs mikrofon: Med smarte lyssignaler, der pulserer i takt til rytmen, reagerer mikrofonen på sangerens bevægelser og kan benyttes til percussion-akkompagnement. Dansere og andre med rytme i kroppen kan udløse Star Stream Power-bonusser ved at gøre fagter, ryste eller bare bevæge sig med mikrofonen. Med friheden til at rocke amok som aldrig før kan spillerne udleve deres drømme om at være sangere med stil.
  • Konstant strøm af ny musik:Med numre fra "Lips" og "Lips: Number One Hits" og muligheden for at hente nye numre regelmæssigt fra Xbox LIVE Markedsplads og spillets indbyggede musikbutik kan sangere kontinuerligt finde ny musik til at føre folk sammen og holde gang i festen. Og nu bliver det med lanceringen af den nye Xbox LIVE Music Channel endnu nemmere at finde, prøvelytte til og hente de nyeste hits til dit eget musikkatalog, så du kan synge endnu mere.
  • Bevæg dig: Ved hjælp af den bevægelsesfølsomme teknologi i den trådløse mikrofon vil spillerne optjene ekstra point ved at udtrykke sig i form af passende, musikspecifikke fagter.Bonuspoint kan kun vindes på grundlag af din timing i musikken.
  • Kalder alle avatarer: Med avatar-integrationen i "Lips"-franchisen præsenterer "Lips: Number One Hits" for første gang spillernes tilpassede avatarer i menuen i spillet. Derudover belønnes spillere, der synger det bedste, de har lært, med unikt tilbehør til deres avatarer.
  • Flot grafik sammen med flotte stemmer: De fleste af master-lydspor ledsages af de originale musikvideoer; andre indeholder tilpassede visualiseringer.
  • Spil med: Ved hjælp af de almindelige Xbox 360-controllere kan op til fire personer deltage i løjerne og vælge fra et stort udvalg af percussion-akkompagnementer, så de kan spille med på musikken i "Lips: Number One Hits". Ved at lægge styringen af diverse tamburiner, klappen og en kobjælde i hænderne på enhver med en controller skaber "Lips" en social underholdningsoplevelse for både venner, kolleger og børn.

Udvalgte anmeldelser »

Spil overblik

PEGI aldersmærkning