Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 12+

Guitar Hero: Warriors of Rock /PS3

Udvikler: | Udgiver: Activision | Genre: Musik | Udgivelse: 24. september '10 | Andre platforme: Wii, X360

Guitar Hero: Warriors of Rock

Officielt website »Også kendt som; Guitar Hero 6
Guitar Hero: Warriors of Rock screenshotGuitar Hero: Warriors of Rock screenshotGuitar Hero: Warriors of Rock screenshotGuitar Hero: Warriors of Rock screenshot
Genveje: OverblikNyhederAnmeldelseScreenshotsTrailer ▪ Snydekoder ▪ Køb
Guitar Hero: Warriors of Rock PS3 packshot
8/10X360 anmeldelse
Neversoft og Activision er på banen igen med en ny titel i Guitar Hero-serien.

I Guitar Hero: Warriors of Rock skal du sammen med dine venner drage ud på en mission for at redde rockmusikken. Spillet byder på en imponerende sætliste med over 90 numre, en guitarcontroller med helt nyudviklet design og en række nye funktioner, så de store rockmusikere rundt omkring i stuerne og deres venner kan fyre den af på guitar, trommer og vokal i den mest realistiske oplevelse, et musikspil nogensinde har kunnet byde på. Der er tale om den fuldkomne samling af rockmusik bestående af superhits, hvor guitaren er i centrum, fra bands som Black Sabbath, Slipknot og Megadeth kombineret med kendte klassikere fra Queen, KISS og Muse. Guitar Hero: Warriors of Rock byder på Guitar Hero-spilseriens første oplevelse med et decideret handlingsforløb i spiltypen Quest, hvor spillerne kan slippe deres indre rock-kriger løs og glæde sig over større belønninger og mere indhold, der kan optjenes adgang til, mens spiltypen Quickplay+ giver rockfanatikere med behov for udfordringer mulighed for virkelig at få afprøvet deres evner. Spillet er baseret på den bedste spilmotor i musik/rytme-spilverdenen, og med comeback til de vanedannende, prisbelønnede spilfunktioner, der har gjort Guitar Hero til en af de mest populære spilserier nogensinde - f.eks. Party Play, konkurrencespil og muligheden for at kombinere fire instrumenter helt efter eget valg - byder spillet på en fantastisk interaktiv og opkoblet oplevelse, der samler venner og fjender på scenen.

 • Red rockmusikken - Guitar Hero: Warriors of Rock byder på den helt nye historiebaserede spiltype Quest med den berømte forsanger fra KISS, Gene Simmons, som fortæller og en original sang af Dave Mustaine fra Megadeth. Her må du og dine venner forlade rockverdenens trygge scener og begiver jer til forræderiske sletter med flydende lava, hvor I forvandles til rock-krigere, der skal kombinere deres unikke evner for at hjælpe rockens halvgud med at nedkæmpe "Bæstet" og redde rock'n'roll.
 • Spil med eller mod venner, fjender og alle de andre - Quickplay+ presser dig til det yderste med 13 helt unikke udfordringer for hver sang på spil-cd'en og de fleste sange i Guitar Hero-musikbiblioteket. Tilsammen giver det så mange kombinationsmuligheder, at du bogstavelig talt kan spille i hundredvis af timer. Udfordringerne strækker sig fra at opnå topscoren på et enkelt instrument over spiltyperne Band Streak og Star Power Relay med komplette bands til Power Challenges, hvor du frit kan vælge to af de krigerevner, du har opnået adgang til, i forsøget på at optjene flere point, end du troede muligt. Uanset hvilken udfordring du gennemfører, vil du optjene ekstra stjerner, der giver adgang til tonsvis af bonusindhold som f.eks. tilbehør, instrumenter og videoer. Den nuværende topscoreliste og den helt nye topscoreliste for udfordringer bliver aldrig det samme igen.
 • Rockmusik, når den er bedst - Med over 90 masterspor rummer Guitar Hero: Warriors of Rock en helt enestående musikoplevelse i kraft af den ultimative sætliste med fokus på rå og udfordrende rocksange, der er sjove at spille, uanset om du er en virtuos på strenge, en hårdtslående trommeslager eller en frygtløs forsanger. Spillet byder på nogle af de største navne fra rockens verden, f.eks. KISS, Slipknot, Megadeth, Queen og Black Sabbath, foruden originale spor skrevet og komponeret af de største talenter, der findes, særlige genindspilninger af berømte kunstnere og bands, der gør deres debut i et musikspil.
 • Venskabeligt samspil eller benhård rockdyst - Spilfunktionerne fra det kritikerroste Guitar Hero 5 gør comeback i Guitar Hero: Warriors of Rock, så du og dine venner kan rocke løs med hinanden fra første øjeblik i spiltypen Party Play eller bevise, hvem af jer der er den barskeste rockmusiker i konkurrencespillet, hvor fire spillere kan dyste lokalt og op til otte kan konkurrere online i unikke udfordringer som Streakers, Momentum+ og Do or Die.
 • Den ultimative rocksamling - Ud over de mere end 90 numre på spil-cd'en kan du udbygge din sætliste med musik fra Guitar Heros musikbibliotek, som giver adgang til over 300 sange, du kan downloade fra start. Og som om det ikke skulle være nok, giver Guitar Hero: Warriors of Rock også mulighed for at importere udvalgte sange fra Guitar Hero World Tour, Guitar Hero Smash Hits, Guitar Hero 5 og Band Hero. Du kan opleve al din musik med de innovative nye funktioner i Guitar Hero: Warriors of Rock, f.eks. alle 13 udfordringer i Quickplay+, der giver timevis af udfordrende, nye spilmuligheder og puster nyt liv i ældre Guitar Hero-sange.
 • Når kun den bedste spade er god nok - Guitar Hero: Warriors of Rock giver dig den nyeste generation af guitarer for fingervirtuoser. Indtag scenen, træd frem i rampelyset og giv den alt, hvad du har, med den helt nye, rock-inspirerede guitarcontroller baseret på spillets unikke stil. Al elektronikken er indbygget i controllerens hals, så du kan give dit talent frie tøjler og skræddersy guitaren til din egen, unikke stil ved at udskifte "vingerne" med forskellige alternativer.

Spil overblik

PEGI aldersmærkning
 • Titel
  Guitar Hero: Warriors of Rock
 • Udvikler
  Neversoft Interactive, Vicarious Visions
 • Udgiver
  Activision
 • Genre
  Musik
 • Platform
  X360, PS3, Wii
 • Releasedato
  24. september 2010
 • Genveje
  Nyheder, Screenshots, Trailers
 • Anmeldelse
  8/10