Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 16+

Call of Duty /PC

Udvikler: | Udgiver: Activision | Genre: FPS | Udgivelse: 7. november '03

Call of Duty

Officielt website »Også kendt som; CoD
Call of Duty screenshotCall of Duty screenshotCall of Duty screenshotCall of Duty screenshot
Genveje: OverblikNyhederAnmeldelseScreenshots ▪ Trailer ▪ Snydekoder ▪ Køb

Call of Duty er et intenst første persons actionspil, som giver spilleren oplevelsen af at deltage i en krigsfilm fra 2. Verdenskrig.

Gennem soldatens øjne oplever du actionscener, kaos og kampe som var det taget ud af en krigsfilm!

Perfekt til Multiplayer enten over LAN eller Internettet!

Infinity Ward består af over 20 personer, som stod for både udviklingen og produktionen af "Medal of Honour: Allied Assault". I "Call of Duty" giver de dig muligheden for at tage del i de mest storslåede øjeblikke i 2. Verdenskrig. Du oplever krigen fra en soldats perspektiv og deltager i en alliance mellem nationerne, der leder vejen til den moderne historie. Du vil være en del af et kompagni, som knytter et varmt kammeratskab gennem spillets 24 missioner i både medgang og modgang.
2. Verdenskrig efterlod sig mange anonyme helte. Er du en af dem?

Features:
- Oplev krigens grusomheder gennem spektakulære kampe mellem De allierede og Nazisterne. Kampene varierer fra alt mellem taktiske angreb, sabotage, stealth, snigskydning og kampe på slagmarken enten til fods eller i køretøj.
- Levende omgivelser – Bombefly suser over dit hoved – Eksplosioner får jorden til at skælve alt imens kuglerne flyver om ørerne på dig.
- Missionerne er utroligt varierede med historiske slag, byer, broer, skove og krigsskibe. Alt er genskabt ud fra en omhyggelig historisk forskning.
- Oplev det unikke kammeratskab der opstår. Hver soldat har unikke pligter, personligheder og følelser og vil derfor reagere forskelligt på de forskellige hændelser.
- Dit kompagni vil opføre sig som en trænet militær enhed med autentiske manøvrer og taktikker såsom dækningsild, koordinerede angreb og tilbagetrækning af sårede soldater.
- Succes på slagmarken vil være afhængig af både dine færdigheder men også din evne til at samarbejde.
- AI som lader fjenden gå i dækning bag genstande, benytte sig af taktiske manøvrer og indkalde forstærkninger.
- Spil både som amerikansk, britisk og russisk soldat gennem 24 missioner, som tager dig med til D-dagen, angrebet på Pegasus Broen og slaget ved Stalingrad. En sidste mission vil flette hver af de allierede soldaters historier sammen til en sidste altafgørende mission...

Udvalgte anmeldelser »

Spil overblik

PEGI aldersmærkning
 • Titel
  Call of Duty
 • Udvikler
  Infinity Ward
 • Udgiver
  Activision
 • Genre
  Action
 • Platform
  PC
 • Releasedato
  7. november 2003
 • Genveje
  Nyheder, Screenshots, Snydekoder
 • Anmeldelse
  8/10