Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 16+

Call of Duty 2 /X360

Udvikler: | Udgiver: Activision | Genre: FPS | Udgivelse: 2. december '05 | Andre platforme: PC

Call of Duty 2

Call of Duty 2 screenshotCall of Duty 2 screenshotCall of Duty 2 screenshotCall of Duty 2 screenshot
Genveje: OverblikNyheder ▪ Anmeldelse ▪ Screenshots ▪ Trailer ▪ Snydekoder ▪ Køb
Call of Duty 2 X360 packshot

Efterfølgeren til Infinity Ward's Game of the Year fra 2003, Call of Duty 2, er tilbage og byder på en uovertruffen genskabelse af anden verdenskrigs kammeratskab, kaos og filmiske intensitet via utroligt detaljeret grafik, realistiske figuranimationer og eksplosiv action på skærmen alt sammen drevet af en helt ny specialudviklet spilmotor.Oplev den mest realistiske gruppekamp og eksplosive action, som bringes til live med et kontekstafhængigt, dynamisk kampudråbssystem, uovertrufne røgeffekter, ikke-lineært gameplay, åbne missionsmålsætninger og den mest opmærksomme A.I. nogensinde.


  • Infinity Ward vender tilbage:Infinity Ward, skaberne af det prisvindende Call of Duty, vender tilbage med Call of Duty 2. Titlen har en række helt nye forbedringer, lige fra utroligt realistisk grafik, der bl.a. omfatter smukt visualiserede vejreffekter og røg til fejlfrit gameplay, som er komplet med dynamisk lyssætning og skygger. Den revolutionerende Call of Duty 2-motor gør dette til alle tiders mest intense og filmlignende førstepersons action-titel med baggrund i 2. verdenskrig.
  • Frihed i gameplayet: Gamerne kan gennemspille missioner i den rækkefølge, der passer dem, og der er frihed til at følge fire forskellige historier og således opnå den ultimative figurstyrede oplevelse. Endvidere er det muligt at vælge at deltage kronologisk i historiske slag og få action lige med det samme. Enorme, frit farbare slagmarker giver spillerne mulighed for at udvikle individuelle taktikker og vælge den rækkefølge, deres missionsmål udføres i.
  • Stå over for nye konflikter og fjender: Call of Duty 2 byder på endnu mere eksplosiv action og episk omfang med større slag, flere tanks, flere tropper og helt utrolige specielle effekter, der alt sammen kan opleves på talrige lokaliteter og i alsidige miljøer. Bekæmp "Ørkenræven" i Nordafrikas brændende sand, mens bølge efter bølge af tanks støder sammen i ørkenen. Brug raketdrevne entrehager som en del af en Army Ranger-gruppe, der skal storme og bestige klipperne ved Pointe du Hoc imod et skånselsløst tysk modangreb, og kæmp dig igennem et kaotisk bymiljø som tankjæger i det barske, krigssplittede Rusland.
  • Gruppeopmærksomhed: Oplev et helt nyt kontekstafhængigt kampudråbssystem, hvor spillerens gruppekammerater og fjendtlige tropper via avanceret A.I. råber opdateringer i realtid på grundlag af de konstant skiftende forhold på slagmarken. Hver enkelt gruppe anvender virkelig taktik for at tiltrække fjendtlig ild, etablerer dækningsild og bruger endda skyttegrave og kørende tanks som dækning.
  • Online multiplayer: Oplev gruppebaseret multiplayer-action online med aksemagterne imod de allierede.

Udvalgte anmeldelser »

Spil overblik

PEGI aldersmærkning