Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 12+

Zumba Fitness 2 /Wii

Udvikler: | Udgiver: Majesco Entertainment | Genre: Livsstil | Udgivelse: 2. marts '12

Zumba Fitness 2 snydekoder til Nintendo Wii

Zumba Fitness 2 Wii packshotMajesco Entertainment står for udgivelsen af Zumba Fitness 2, der udvikles af Zoe Mode (Kuju). Spillet er et livsstilspil.mere om Zumba Fitness 2 »

Snyd i Zumba Fitness 2 med koder fra Gamers Globe. Nedenstående cheats kan gøre det lidt nemmere og sjovere at spille Zumba Fitness 2.

Vi har også tips & tricks, guides og walkthrough, som kan hjælpe dig gennem Zumba Fitness 2 helt uden, at du behøver snyde.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kan du med fordel lave en efterlysning i vores Tips & Tricks forum - Det er ganske gratis!

Vi har desværre ingen snydekoder til Zumba Fitness 2 i øjeblikket! Vi har dog registreret, at de mangler, og vil hurtigst muligt sørge for at finde nogle koder. Du kan eventuelt skrive en efterlysning i forumet "Tips & Tricks" - eller indtaste din email ovenfor, så vil du desuden modtage en email når koderne bliver lagt op!

Kunne du tænke dig at modtage en mail straks vi har fundet nogle koder fra Zumba Fitness 2 til dig? Alt du skal gøre, er at indtaste din email adresse og tryk tilmeld. Herefter vil vi straks forsøge at finde og beskrive koder til dig, og du får en mail med det samme koderne er online.