Opret ny bruger

Tomb Raider: Underworld snydekoder

Den legendariske kvindelige opdagelsesrejsende vender tilbage.

I generationer er der blevet fortalt historier om den nordiske gud, Thor. Legenden siger, at den, der har Thors hammer, har kraften til at ændre bjerge til dale og styrken til at ødelægge...mere om Tomb Raider: Underworld »

Snyd i Tomb Raider: Underworld med koder fra Gamers Globe. Nedenstående cheats kan gøre det lidt nemmere og sjovere at spille Tomb Raider: Underworld.

Vi har også tips & tricks, guides og walkthrough, som kan hjælpe dig gennem Tomb Raider: Underworld helt uden, at du behøver snyde.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kan du med fordel lave en efterlysning i vores Tips & Tricks forum - Det er ganske gratis!

Vi har desværre ingen snydekoder til Tomb Raider: Underworld i øjeblikket! Vi har dog registreret, at de mangler, og vil hurtigst muligt sørge for at finde nogle koder. Du kan eventuelt skrive en efterlysning i forumet "Tips & Tricks" - eller indtaste din email ovenfor, så vil du desuden modtage en email når koderne bliver lagt op!

Kunne du tænke dig at modtage en mail straks vi har fundet nogle koder fra Tomb Raider: Underworld til dig? Alt du skal gøre, er at indtaste din email adresse og tryk tilmeld. Herefter vil vi straks forsøge at finde og beskrive koder til dig, og du får en mail med det samme koderne er online.