Opret ny bruger

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass snydekoder

Nintendo står for udgivelsen af The Legend of Zelda: Phantom Hourglass, der udvikles af Nintendo. Spillet er et adventure spil.mere om The Legend of Zelda: Phantom Hourglass »

Snyd i The Legend of Zelda: Phantom Hourglass med koder fra Gamers Globe. Nedenstående cheats kan gøre det lidt nemmere og sjovere at spille The Legend of Zelda: Phantom Hourglass.

Vi har også tips & tricks, guides og walkthrough, som kan hjælpe dig gennem The Legend of Zelda: Phantom Hourglass helt uden, at du behøver snyde.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kan du med fordel lave en efterlysning i vores Tips & Tricks forum - Det er ganske gratis!

Vi har desværre ingen snydekoder til The Legend of Zelda: Phantom Hourglass i øjeblikket! Vi har dog registreret, at de mangler, og vil hurtigst muligt sørge for at finde nogle koder. Du kan eventuelt skrive en efterlysning i forumet "Tips & Tricks" - eller indtaste din email ovenfor, så vil du desuden modtage en email når koderne bliver lagt op!

Kunne du tænke dig at modtage en mail straks vi har fundet nogle koder fra The Legend of Zelda: Phantom Hourglass til dig? Alt du skal gøre, er at indtaste din email adresse og tryk tilmeld. Herefter vil vi straks forsøge at finde og beskrive koder til dig, og du får en mail med det samme koderne er online.