Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 18+

Sleeping Dogs /X360

Udvikler: | Udgiver: Square Enix | Genre: Action | Udgivelse: 17. august '12 | Andre platforme: PS3, PC
Genveje: Nyheder | Trailers

Sleeping Dogs snydekoder til Xbox 360

Sleeping Dogs X360 packshotSleeping Dogs er udviklet af Square Enix og udgives af Square Enix. Spillet er et action, action og actionspil.mere om Sleeping Dogs »

Snyd i Sleeping Dogs med koder fra Gamers Globe. Nedenstående cheats kan gøre det lidt nemmere og sjovere at spille Sleeping Dogs.

Vi har også tips & tricks, guides og walkthrough, som kan hjælpe dig gennem Sleeping Dogs helt uden, at du behøver snyde.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kan du med fordel lave en efterlysning i vores Tips & Tricks forum - Det er ganske gratis!

Vi har desværre ingen snydekoder til Sleeping Dogs i øjeblikket! Vi har dog registreret, at de mangler, og vil hurtigst muligt sørge for at finde nogle koder. Du kan eventuelt skrive en efterlysning i forumet "Tips & Tricks" - eller indtaste din email ovenfor, så vil du desuden modtage en email når koderne bliver lagt op!

Kunne du tænke dig at modtage en mail straks vi har fundet nogle koder fra Sleeping Dogs til dig? Alt du skal gøre, er at indtaste din email adresse og tryk tilmeld. Herefter vil vi straks forsøge at finde og beskrive koder til dig, og du får en mail med det samme koderne er online.