Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 3+

Rapala for Kinect /X360

Udvikler: | Udgiver: Activision | Genre: Sport | Udgivelse: 18. november '11
Genveje: Trailers

Rapala for Kinect snydekoder til Xbox 360

Rapala for Kinect X360 packshotUdviklerne To Be Announced står bag Rapala for Kinect, som udgives af Activision. Spillet er et sportspil.mere om Rapala for Kinect »

Snyd i Rapala for Kinect med koder fra Gamers Globe. Nedenstående cheats kan gøre det lidt nemmere og sjovere at spille Rapala for Kinect.

Vi har også tips & tricks, guides og walkthrough, som kan hjælpe dig gennem Rapala for Kinect helt uden, at du behøver snyde.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kan du med fordel lave en efterlysning i vores Tips & Tricks forum - Det er ganske gratis!

Vi har desværre ingen snydekoder til Rapala for Kinect i øjeblikket! Vi har dog registreret, at de mangler, og vil hurtigst muligt sørge for at finde nogle koder. Du kan eventuelt skrive en efterlysning i forumet "Tips & Tricks" - eller indtaste din email ovenfor, så vil du desuden modtage en email når koderne bliver lagt op!

Kunne du tænke dig at modtage en mail straks vi har fundet nogle koder fra Rapala for Kinect til dig? Alt du skal gøre, er at indtaste din email adresse og tryk tilmeld. Herefter vil vi straks forsøge at finde og beskrive koder til dig, og du får en mail med det samme koderne er online.