Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 3+

Race: Injection /PC

Udvikler: | Udgiver: Namco Bandai | Genre: Racing | Udgivelse: 18. november '11
Genveje: Trailers

Race: Injection snydekoder til PC

Race: Injection PC packshotNamco Bandai står for udgivelsen af Race: Injection, der udvikles af SimBin. Spillet er et racingspil.mere om Race: Injection »

Snyd i Race: Injection med koder fra Gamers Globe. Nedenstående cheats kan gøre det lidt nemmere og sjovere at spille Race: Injection.

Vi har også tips & tricks, guides og walkthrough, som kan hjælpe dig gennem Race: Injection helt uden, at du behøver snyde.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kan du med fordel lave en efterlysning i vores Tips & Tricks forum - Det er ganske gratis!

Vi har desværre ingen snydekoder til Race: Injection i øjeblikket! Vi har dog registreret, at de mangler, og vil hurtigst muligt sørge for at finde nogle koder. Du kan eventuelt skrive en efterlysning i forumet "Tips & Tricks" - eller indtaste din email ovenfor, så vil du desuden modtage en email når koderne bliver lagt op!

Kunne du tænke dig at modtage en mail straks vi har fundet nogle koder fra Race: Injection til dig? Alt du skal gøre, er at indtaste din email adresse og tryk tilmeld. Herefter vil vi straks forsøge at finde og beskrive koder til dig, og du får en mail med det samme koderne er online.