Opret ny bruger
PEGI aldersmærking: 7+

LEGO Ninjago /NDS

Udvikler: | Udgiver: Warner Bros Interactive | Genre: Adventure | Udgivelse: 15. april '11
Genveje: Trailers | Køb

LEGO Ninjago snydekoder til Nintendo DS

LEGO Ninjago NDS packshotLEGO Ninjago er udviklet af Hellbent Games og udgives af Warner Bros Interactive. Der er tale om et spil i adventure genren.mere om LEGO Ninjago »

Snyd i LEGO Ninjago med koder fra Gamers Globe. Nedenstående cheats kan gøre det lidt nemmere og sjovere at spille LEGO Ninjago.

Vi har også tips & tricks, guides og walkthrough, som kan hjælpe dig gennem LEGO Ninjago helt uden, at du behøver snyde.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kan du med fordel lave en efterlysning i vores Tips & Tricks forum - Det er ganske gratis!

Vi har desværre ingen snydekoder til LEGO Ninjago i øjeblikket! Vi har dog registreret, at de mangler, og vil hurtigst muligt sørge for at finde nogle koder. Du kan eventuelt skrive en efterlysning i forumet "Tips & Tricks" - eller indtaste din email ovenfor, så vil du desuden modtage en email når koderne bliver lagt op!

Kunne du tænke dig at modtage en mail straks vi har fundet nogle koder fra LEGO Ninjago til dig? Alt du skal gøre, er at indtaste din email adresse og tryk tilmeld. Herefter vil vi straks forsøge at finde og beskrive koder til dig, og du får en mail med det samme koderne er online.