Opret ny bruger

Lara Croft Tomb Raider: Legend snydekoder

Med udgangspunkt i seriens gravundersøgende historie og lavet til at udfordre selv den mest hærdede serieeventyrer, giver Tomb Raider Legend plads til forskerarvingen.

Et arsenal af moderne udstyr, såsom magnetisk gribeudstyr, kikkerter, fragmenteringsgranater,...mere om Lara Croft Tomb Raider: Legend »

Snyd i Lara Croft Tomb Raider: Legend med koder fra Gamers Globe. Nedenstående cheats kan gøre det lidt nemmere og sjovere at spille Lara Croft Tomb Raider: Legend.

Vi har også tips & tricks, guides og walkthrough, som kan hjælpe dig gennem Lara Croft Tomb Raider: Legend helt uden, at du behøver snyde.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kan du med fordel lave en efterlysning i vores Tips & Tricks forum - Det er ganske gratis!

Vi har desværre ingen snydekoder til Lara Croft Tomb Raider: Legend i øjeblikket! Vi har dog registreret, at de mangler, og vil hurtigst muligt sørge for at finde nogle koder. Du kan eventuelt skrive en efterlysning i forumet "Tips & Tricks" - eller indtaste din email ovenfor, så vil du desuden modtage en email når koderne bliver lagt op!

Kunne du tænke dig at modtage en mail straks vi har fundet nogle koder fra Lara Croft Tomb Raider: Legend til dig? Alt du skal gøre, er at indtaste din email adresse og tryk tilmeld. Herefter vil vi straks forsøge at finde og beskrive koder til dig, og du får en mail med det samme koderne er online.