Opret ny bruger

UPDATE - Rygte: The Witcher: Rise of the White Wolf genoptaget

Skrevet af , d. 29. maj 2012, kl. 11:25

OPDATERING: CD Projekt har bekræftet, at de ikke annoncerer The Witcher 1 til konsoller i morgen.

De ville dog ikke afvise, at der kan komme konsolversioner af det oprindelige spil i fremtiden, men i morgen vil opmærksomheden først og fremmest blive rettet mod studiets nye AAA-spil.

---

CD Projekt afholder i morgen deres sommerkonference, der byder på en "kæmpe annoncering".

Nu kan det meget vel være, at butikker som Blockbuster og Coolshop er kommet studiet i forvejen og afsløret, hvad de egentligt gemmer på.

Blockbuster har nemlig listet The Witcher: Rise of the White Wolf til både PlayStation 3 og Xbox 360 med en endnu ukendt udgivelsesdato, hvilket også er tilfældet hos Coolshop, der dog kun lister spillet til PS3.

The Witcher: Rise of the White Wolf blev i første gang annonceret tilbage i 2008 som en konsolversion af det oprindelige spil, men i 2009 kom det frem, at udviklingen var blevet droppet efter uoverensstemmelser mellem CD Projekt RED og udvikleren Widescreen Games.

CD Projekt RED udtalte dengang, at udviklingen midlertidigt var sat i bero - nu kunne det altså tyde på, at den er blevet genoptaget, så PC-spillet også kan opleves af konsolejerne.

En anden mulighed er, at de to sider blot har været udsat for en fejl, hvor spillet pludselig er dukket op igen med informationer fra den første annoncering for fire år siden...

Namco Bandai, der håndterer CD Projekt REDs udgivelser i Danmark, har "ingen kommentarer" til sagen.

Spil overblik

The Witcher: Rise of the White Wolf