Opret ny bruger

Sony annoncerer Nasne HUB til din PS3/Vita

Skrevet af , d. 17. april 2012, kl. 11:32

Sony har annonceret “nasne”; en standalone hjemmenetværks HUB, der fungerer med PlayStation 3 og PlayStation Vita.

Den kommer med en indbygget 500GB harddisk og en digital og terrestrisk satellit tv tuner. Hvis du tilslutter denne “nasne” til dit hjemmenetværk, så kan du se og optage digitalt tv med en dedikeret app på din PS3 kaldet “torne”. Optaget tv kan du se på din PS Vita, Sony tabletter eller Xperia enheder. Nasne kan endda streame direkte eller optaget tv til to understøttede Sony enheder.

Nasne kan også bruges til at opbevare dine film, musik og fotografier på dens harddisk, der kan tilsluttes gennem et hjemmenetværk. Du kan sågar tilslutte en ekstern harddisk til yderligere opbevaring.

PS3-brugere kan altså se og optage digitalt tv gennem et LAN kabel ved at installere torne 4,0; en applikation der kommer bundlet med Nasne. Hvis du tilslutter op til fire Nasne-enheder til din PS3, kan du optage fire tv-programmer på samme tid.

PS Vita-spillere kan også se og optage digitalt tv med “torne for PS Vita” appen, der giver dig adgang til Nasne, så længe du er tilsluttet dit hjemmenetværk gennem WiFi. PS Vita applikationen bliver tilgængelig inden for kalenderåret, og flere detaljer vil blive annonceret senere.

Nasne lanceres i Japan den 19. juli til omkring 133 britiske pund, men Sony har endnu ikke udtalt sig om den også kommer til Europa eller Nordamerika.