Opret ny bruger

Pinkerton Road annoncerer første projekt

Skrevet af , d. 17. april 2012, kl. 16:47

Tags

Pinkerton Road, Jane Jensen, Moebius, PC

Læs også...

Pinkerton Road har annonceret deres første projekt, der går under titlen Moebius.

Spillet beskrives som en metafysisk sci-fi thriller i point and click-genren, der står til at udkomme i marts 2013.

Moebius blev med 61% valgt af brugere på Kickstarter ud fra flere forskellige forslag.

Spillets hovedperson er Malachi Rector, en antikvar der rejser rundt i verdenen for at finde artifakter, men da hans hovedkvarter brænder ned, slår han pjalterne sammen med millionæren Amber Dexter for at efterforske en række mystiske begivenheder.

“The first event is the death of a young woman in Venice, who was found hanging from a bridge. As Rector investigates her life, he soon realizes that this beautiful and talented young woman – and the interrupted path of her life – had great hidden significance. It appears that Amber Dexter and his associates are playing with the fabric of life in a way Rector never imagined possible. Even he, Rector himself, is part of a larger pattern,” lyder det i spillets oplæg.

Spil overblik