Opret ny bruger

Rapport: Miyamoto afslører Mario Wii U ved E3

Skrevet af , d. 16. april 2012, kl. 17:33

Det populære spanske blad El Mundo mener at vide, at Nintendos legendariske Shigeru Miyamoto ved E3 i juni vil afsløre et helt nyt Super Mario-spil til deres næste-generation konsol Wii U. Spillet vil, som mange andre titler forventes til denne platform, kombinere tv-skærmen med konsollens tablet controller.

Miyamoto siger selv, at han arbejder på op til flere projekter, hvor et af dem er Pikmin, der vil gøre brug af Wii Us HD billede.

"I'm working on several projects but I think I cannot speak for all," sagde han. "Some are small but important projects for Wii U. Also a new Pikmin, which will use [the] high-resolution images of the console."

Han kom også lidt ind på Wii Music, der ikke nød særlig stor succes, men det afskrækker ham ikke fra at lege mere med idéen.

Nintendo registrerede for nyligt domænet ‘supermario4.com’, så mon ikke det har at gøre med det første Mario spil til Wii U?