Opret ny bruger

Naughty Dog er på vej med Uncharted 3 patch

Skrevet af , d. 7. november 2011, kl. 00:10

I lyset på de mange klager over dårligt sigte i Uncharted 3: Drake’s Deception inviterede Naughty Dog to fans forbi studiet for en dag, hvor de sammen skulle demonstrere, forklare og teste diverse ændringer.

Sådan et besøg vil resultere i en patch, afslører deres community mand på forummet NeoGAF.

Det er ikke bare et forbedret sigte-system, der vil blive implementeret i spillets singleplayer kampagne, også den manglende motion blur effekt vil blive tilføjet. Mange undrede sig da også over, hvor den effekt blev af, da den var en del af et teknisk vidunder i Uncharted 2: Among Thieves.

Generelt virker det som om, at Naughty Dog havde ualmindeligt travlt mod de sidste dage og glippede et par ting. Heriblandt var man nødsaget til at fjerne features som cutscene viewer og de så populære unlockables i kostumer og cheats.

Spil overblik

Uncharted 3: Drake's Deception
 • Titel
  Uncharted 3: Drake's Deception
 • Udvikler
  Naughty Dog
 • Udgiver
  SCEE
 • Genre
  Action, Adventure
 • Platform
  PS3
 • Releasedato
  2. november 2011
 • Genveje
  Nyheder, Screenshots, Trailers
 • Anmeldelse
  8/10