Opret ny bruger

Konami sætter dato på Silent Hill-spillene

Skrevet af , d. 3. november 2011, kl. 09:16

Konami indtager Japan og USA i denne uge, men først til februar får vi gensyn med Solid Snake og hans univers. Og det bliver også først omkring den måned, at uhyggen banker på døren, når vi både får et gensyn, et helt nyt syn og en fortsættelse for øje.

I dag har man annonceret de officielle udgivelsesdatoer. Silent Hill: HD Collection, der samler Silent Hill 2 og Silent Hill 3 i opgraderede udgaver, udkommer allerede den 24. januar. Blot måneden efter kommer co-op spillet i fugleperspektiv, Silent Hill: Book of Memories, som del af PlayStation Vita-lanceringen den 22. februar.

De to udgivelser følges op af den primære efterfølger i Silent Hill: Downpour til PlayStation 3 og Xbox 360 engang i marts måned. Så der er masser af gys, skræk og uhygge, når de tre Silent Hill-brødre banker på døren til foråret.

Spil overblik

Silent Hill: Book of Memories