Opret ny bruger

Der er solgt 18 mio. Black Ops map packs

Skrevet af , d. 1. september 2011, kl. 20:05

I morgen er det Modern Warfare 3 dag, men inden da kan Activision fejre, at man har solgt 18 millioner Call of Duty: Black Ops map packs – sådan lød det fra CEO Eric Hirshberg under et investormøde i Los Angeles tidligere på dagen.

Han tilføjede, at brugerne gennemsnitligt havde brugt $76 på spillet, hvilket er en 18% stigning oven på salgsprisen. Til sammenligning solgte World at War ni millioner map packs i dets første ni måneder på markedet. Da hver pakke kostede $10, svarede det til, at den gennemsnitlige bruger brugte $68.

Over samme periode solgte Modern Warfare 2 godt 11 millioner downloads for $15 stykket.

"There are over 30 million unique players of Black Ops who collectively have amassed, incredibly, more than 2.3 billion hours of play. To put that number in perspective, that's more than a quarter of a million years of play and that means our millions of fans spend more time per day on Black Ops multiplayer than they do on Facebook." - sagde Eric Hirshberg.

Det næste spil i serien er Call of Duty: Modern Warfare 3, der udkommer denne november, og mon ikke vi også her får diverse map packs?

Spil overblik

Call of Duty: Black Ops
 • Titel
  Call of Duty: Black Ops
 • Udvikler
  Treyarch, n-Space
 • Udgiver
  Activision
 • Genre
  Action, FPS
 • Releasedato
  9. november 2010 (X360, PC, PS3, NDS)
  19. november 2010 (Wii)
 • Genveje
  Nyheder, Screenshots, Trailers
 • Anmeldelse
  9/10