Opret ny bruger

Nyt Killzone 2 indhold til Home

Skrevet af , d. 27. august 2009, kl. 10:35

Sony kan fortælle, at man kan forvente "den største udgivelse af virtuelle genstande til PlayStation Home nogensinde" i dag med Killzone 2 Visari Throne Room som den største nyhed samt den nye Post-Apocalyptic Apartment.

Visari Throne Room er selvfølge baseret på stedet i slutningen af Killzone 2, og dette bliver tilbudt sammen med flere forskellige genstande, som man kan se meget mere til hos PlayStation blog.

Samtidig beskrives den post-apokalyptiske lejlighed: "The new Post-Apocalyptic Apartment is sure to appeal to your inner Road Warrior, and to celebrate its unveiling we're offering a value bundle of furniture that runs the gamut from chairs to couches to tables to flooring to storage to assorted décor all at a special introductory price that just can't be beat."

Der vil være omkring 70 genstande i lejligheden samt animerede t-shirter, der viser hvor du er fra.