Opret ny bruger

PlayStation 3 spilanmeldelser

Anmeldelser af PS3 spil. Gamers Globe tester og bedømmer de nyeste og største spil til PlayStation 3, for at give brugere og besøgende en vurdering af de mange PS3 spil som konstant udgives.

  • Super Street Fighter IV Arcade Edition packshotSuper Street Fighter IV Arcade Edition /PS3

    Arcade Edition vil glæde de dedikerede fans, men er også et udemærket sted at starte for de nye.

    25. juli 2013
  • The Amazing Spider-Man packshotThe Amazing Spider-Man /PS3

    Edderkoppen svinger i underholdende spil, men kærkomne mekanismer får ham ikke helt op på toppen.

    27. juni 2013
  • Apache: Air Assault packshotApache: Air Assault /PS3

    Har du ingen erfaring kæmper du ikke bare mod fjenderne, men også dit eget fartøj i seriøs helikoptersimulator.

    27. juni 2013
  • The Last of Us packshotThe Last of Us /PS3

    Alle odds er imod Joel og Ellie, da de begiver sig mod det vestlige Amerika, men det er også en rejse, der danner og udvikler et helt unikt forhold.

    13. juni 2013
  • God of War: Ascension packshotGod of War: Ascension /PS3

    Selvom Kratos ikke slår på guder som tidligere, så lader man dig og dine venner gå i kødet på hinanden.

    27. marts 2013
  • The Sly Trilogy packshotThe Sly Trilogy /PS3

    Sly Cooper levede i skyggen af Jak & Daxter og Ratchet & Clank på PS2, men nu får serien chancen for at vise, hvad den er lavet af i en opdateret HD udgave.

    18. januar 2013
  • Tekken Tag Tournament 2 packshotTekken Tag Tournament 2 /PS3

    Tekken slår hårdere end nogensinde før i denne all-stars pakke af figurer, baner, soundtrack og features. Gør dig klar til den næste kamp!

    11. januar 2013
  • Journey packshotJourney /PS3

    Forestil dig at være ensom og helt alene for i det næste øjeblik at have et stærkt bånd til en fremmed. Journey leger med hele følelsesregisteret og bringer dig en unik co-op oplevelse.

    10. januar 2013
  • Pro Evolution Soccer 2013 packshotPro Evolution Soccer 2013 /PS3

    PES 2013 er det største træk fremad for serien under denne generation, men er det nok til at give FIFA kamp til stregen?

    10. oktober 2012
  • Tekken Hybrid packshotTekken Hybrid /PS3

    Forbered dig på Tekken Tag Tournament 2 med en lille prolog, lidt nostalgi i en HD-opgradering og med en fuldlængde film i 3D.

    6. august 2012
  • Max Payne 3 packshotMax Payne 3 /PS3

    En skaldet, halvfed alkoholiker i São Paolo.

    15. juni 2012
  • Fist of the North Star: Ken's Rage packshotFist of the North Star: Ken's Rage /PS3

    Det slår klik for Warriors spin-off. Kenshiros vrede smitter af.

    1. marts 2012
  • PlayStation Move Heroes  packshotPlayStation Move Heroes /PS3

    Tre ikoniske par samles i et intergalaktisk spil, der vil belønne den bedste med status som universets største, men som om det var nødvendigt med PS2-trilogier bag sig.

    7. januar 2012
  • Assassin's Creed Revelations packshotAssassin's Creed Revelations /PS3

    Vi siger farvel til Ezio Auditore, men bliver det en værdig afsked?

    21. november 2011
  • Top Spin 4  packshotTop Spin 4 /PS3

    2K Czech finder en fin tråd mellem de nye og garvede tennisspillere. Det er dybt, realistisk og hamrende nøjagtigt, så på med de danske briller og før Caroline til tops.

    6. november 2011